MA-URI® – oktatás, fejlesztés, képzés

MA-URI® egyedi öngyógyító és önfejlesztő rendszer. A MA-URI® a navigátori elveken alapul. Ezeket speciális táncokon és a testmunkán keresztül gyakoroltatja. Ezeknek az alapelveknek a megismerése és az életben való gyakorlati alkalmazása komoly fejlődést, átalakulást, gyógyulást eredményez testi  lelki, mentális és spirituális téren egyaránt.

A MA-URI® jelentése “szabad, korlátoktól mentes ember”, illetve “fehér fény gyermekei”.  A MA-URI® képzés során megszabadulhatunk a minket korlátozó akadályoktól: a félelmeinktől és a fájdalmainktól, lerakhatjuk a terheinket és beengedhetjük az életünkbe a POZITÍV VÁLTOZÁST.

MA-URI®  által megtalálhatjuk az utat önmagunkhoz, ahhoz, akik valójában vagyunk. “When we find our heart – we find our way” vagyis amikor megtaláljuk a szívünket, meglátjuk és elfogadjuk szeretettel önmagunkat, megtaláljuk az utunkat.

A kezelésekkel és a táncokkal, és a képzés során elérhető tudatossági szint emelkedésen keresztül olyan eszközöket kaphatunk a kezünkbe, amelyekkel kezünkbe vehetjük az életünk irányítását. Ezekkel az eszközökkel megtanuljuk saját magunk meglátni és megoldani a problémáinkat, gyógyítani és tanítani önmagunkat, vagyis  KÉPESSÉ VÁLHATUNK sikeresen NAVIGÁLNI AZ ÉLETÜNKET!!!

További információ a képzésekről itt.