Tanulmányi feltételek

MA-URI tanulásának megkezdéséhez nem szükséges meghatározott iskolai végzettség vagy valamiféle formális előképzettség. Ugyanakkor vannak bizonyos faktorok, melyekkel szükséges rendelkeznünk, amikor megkezdjük a képzést. Másokat pedig a képzés során sajátíthatunk el vagy tehetünk szert rájuk. Alább sorra vesszük, hogy melyek is ezek.

1. Igény és belülről fakadó inspiráció a testi, lelki és szellemi fejlődésre, önismeretre.

2. Szellemi nyitottság a pozitív változásra, rugalmasság, készség az új impulzusok és a korábbitól esetleg eltérő szemléletmód befogadására. Bátorság ahhoz vagy valami újba, szokatlanba fogj.

3. Készenlét (vagy komoly elköteleződés ennek érdekében) a képzéshez szükséges szabadidő és anyagi források, azaz a képzési díjak, a bentlakás és étkezés költségének biztosítására.

4. Biztonságos szintű angol nyelvtudás (vagy komoly elköteleződés annak megszerzésére) a magasabb modulokban való részvétel érdekében, ahol a képzés angolul folyik.

5. ELKÖTELEZŐDÉS – ez a manapság kevéssé divatos hozzáállás a biztosítéka annak, hogy MA-URI tartós és pozitív változást hozzon az életedbe.

FONTOS TUDNIVALÓ: Senki sem várja, hogy MOST, ebben a pillanatban felelj meg valamennyi kritériumnak (persze ez lenne az ideális és nagyszerű, ha így van:-)! A képzés célja (többek között) éppen az, hogy ezeket a faktorokat a személyes valóságod részévé tedd. Ami ebben a pillanatban lényeges, hogy vizsgáld meg, mennyiben tudsz AZONOSULNI a fent leírtakkal. Ha ez megtörtént, tégy egy NAGY LÉPÉST és JELENTKEZZ AZ 1. SZINTRE! A képzés ad neked időt: az 1. szint megmutatja majd  mit kínál számodra MA-URI, te pedig eldöntheted, hogy a sorsod részéve teszed-e.